標題: 看看看看看!!!!!!!!! [打印本頁]

作者: SherSher    時間: 2009-11-5 00:31     標題: 看看看看看!!!!!!!!!

你們好啊!!!!!!!!
好想你們,
對不起我好久都沒有update xanga,
又沒有留言……
其實我已經累積了好多好多東西想跟你們分享呢!
好開心這一年遇到一首好歌,
又發了一張能夠代表自己的唱片……
已經好感恩!!
但好久沒有知道你們事情,
你們fansclub有什麽困難嗎?
你們又彼此相愛嗎??
不如開個fansclub大會,
所有人都可以說自己的意見,
我都想你們給我一些意見呢!
好不好呢……???
fanny一個可不可以應付?
有沒有其他post呢?
不如一起把這fansclub再搞得更好,更warm好嗎?
回復我哦!!!
希望將來的日子繼續有你們見證……
等我啊!!!!!!!!!感謝主!

作者: dreamy:)    時間: 2009-11-5 00:49

呢度超warm xdd
雖然入左chung's family唔算好耐`
但個個都對我超好-
雖然有時蝦下我咁xddd
但係玩得好開心;]
我好enjoy齊出funz既時候.大家可以1齊玩1齊笑xp
fans club fanny搞得店嫁.
唔洗擔心*vv*要唱多d好歌比我地聽>333

作者: phoenix    時間: 2009-11-5 00:52

無錯~出面好凍~但呢度超warm呀~天氣涼左take care呀~
作者: 邦邦=]    時間: 2009-11-5 00:56

你個鍾舒漫啊!!!仲唔訓xd
快去訓啦=)
fabs club好好  xd
fanny好好  係衰在成日蝦我地
佢自己又成日遲到  
其實佢好憎你架 xdddd''
上次係戲院果個講鬼故佢都冇黎xddd
係最後等你渣xddd
hahahhah
作者: Fanny    時間: 2009-11-5 01:02

引用:
原帖由 SherSher 於 2009-11-5 00:31 發表
你們好啊!!!!!!!!
好想你們,
對不起我好久都沒有update xanga,
又沒有留言……
其實我已經累積了好多好多東西想跟你們分享呢!
好開心這一年遇到一首好歌,
又發了一張能夠代表自己的唱片……
已經 ...
我也估到你會留這樣的言了
大概我下次向你報喜不報憂了
不過你真的不用太擔心了
至少我覺得現在我仲應付到成個fansclub
每個fansclub都唔係永遠都順順利利
希望呢個係一個好好既機會俾你了解下我地
作者: dreamy:)    時間: 2009-11-5 01:04

引用:
原帖由 邦邦=] 於 2009-11-5 00:56 發表
快去訓啦=)
佢自己又成日遲到  
係最後等你渣xddd
hahahhah
講得冇錯;]
fanny真係成日蝦我地xpp
作者: Fanny    時間: 2009-11-5 01:04

引用:
原帖由 邦邦=] 於 2009-11-5 00:56 發表
快去訓啦=)
佢自己又成日遲到  
係最後等你渣xddd
hahahhah
邦邦...= ="!!
明明就係上次講鬼故因為唔夠飛
我先唔入,俾哂你地入去
係你地蝦我定我蝦你地= =!!
你作死!!!!調轉d野黎講

dreamy:
我何時有蝦過你- -"?
作者: nym    時間: 2009-11-5 01:32

看看看看看了XD!!!!!
新唱片可以聽得出你的努力和熱誠
keep it up and may god bless sher <3

fanny要加油呀=]
雖然大家都話你蝦我地,
但係我地都知道你付出過既努力 ;ppp
你令到呢個fc更warm,
希望未來的sher fc會更加發光發熱xdd
作者: 明治    時間: 2009-11-5 01:34

哈哈!!! sherman咁夜都唔訓ge~~
希望你有時間可以打xg啦! 分享下你生活上ge野~ XD

對呀對呀!! 做leader好辛苦ga!! FANNY要加油呀~
幫SHER搞好個fans club~ 等佢放心咁工作去~
作者: RAKEHELL    時間: 2009-11-5 01:35

開個fansclub大會~好喎~ 妳搾旗喎SHERMAN
fansclub 有問題咩fanny...?
作者: rickyka    時間: 2009-11-5 07:15

做甘話fanny ar! 佢好衰咩!..
雖然同佢吾係好熟 !
作者: R.Ng    時間: 2009-11-5 11:06

wa...........
你已經very good啦!!!!!!!!
繼續自己作曲啦,
正啊!!!!
好可惜個次去唔到你第一個live show!!!!!
作者: mamaclovis    時間: 2009-11-5 13:07

DEAR   SHERMAN,

你甘忙都掛住我地,实在太感动啦!

我身在美國,没机会参加D活动
好多时只是靠FORUM得知SHERMAN和FANS CLUB 的消息。
但我想话你知:

我好欣赏你写的歌,真系好特别,好有个性。
新碟填词方面,都合作得很好,令我很明白你的内心世界。越听越有味道。
希望以后再有多D你自己的作品!

SHERMAN,你做得好好,一见到FANNY甘落力支持你就知!
FANNY,好多谢你成日UPDATE D 新闻。你做得太好了,加油!
大家Continue to support Sherman!
Love you guys forever.
作者: jobie02_28    時間: 2009-11-5 14:16

Dear SHER SHER,
I miss you very much~
that right~here is very warm!
Fanny is good ah~
always update many news about you to us~
Hope you can always do the best~
Sing more good songs such as"A letter to myself"for us~
support you forever~
God Bless You~
作者: TUNG=]    時間: 2009-11-5 15:29

好掛住你啊XDDD
haha..吾緊要啦`
忙ah嘛..我都好中意呢首代表你既歌=]
超級中意*v*
作者: hollylau    時間: 2009-11-5 16:57

sherman
fans club is very good !
haha....
作者: 邦邦=]    時間: 2009-11-5 17:19

引用:
原帖由 Fanny 於 2009-11-5 01:04 發表

邦邦...= ="!!
明明就係上次講鬼故因為唔夠飛
我先唔入,俾哂你地入去
係你地蝦我定我蝦你地= =!!
你作死!!!!調轉d野黎講

dreamy:
我何時有蝦過你- -"?
係咩係咩

唔理啦  係咪都屈左你先xdddd''
作者: ahtttt    時間: 2009-11-5 17:43

哈哈我地緊係有彼此相愛啦!!!
好開心.因為你隻歌有咁好ga成績唷=]
其實fanny唔係自己1個ga..仲有我地成班chung's family1齊幫佢嫁!
作者: nganying    時間: 2009-11-5 18:30

雖然你講好多fansclub既野
但我都開心見到你開post
等緊你篇xanga好耐啦
作者: ah琪:)    時間: 2009-11-5 18:52

sher仔蚊 你放心喇(:
我地會同fanny一齊搞好尼個fansclub既(:
fanny答應過我地 就算有咩事刀好 佢刀唔會放棄你.
我地刀係一樣^__^
fanny頂得順咖^_^唔好咁擔心!
彼此相愛 唔洗講喇. 你出funz刀見到我地幾開心呀哈哈(:
作者: pinky921    時間: 2009-11-5 21:18

i miz u so much sherman and all sher`s fans =(
太耐冇出fun同上網了=(
但係fc既個個fans一定會好warm好nice=)
作者: 10蚊    時間: 2009-11-5 21:21

sher,, 我鍾意左你成2年拉, 但我到而家都未出過funz支持你 ;'[
不過,, 我有出jason func果陣見到你 ;>
希望可以搵到一次正正式式咁出funz la =D
作者: crazylamkaren    時間: 2009-11-5 22:45

shermansherman=]
fans club呢到好溫暖
Fanny真係好好嫁;)
但又成日叫人早到早到,,自己最遲到*o*
作者: 椰頭    時間: 2009-11-5 23:43

shersher!!!!!!XD
呢幾日出面好凍呀!!
殊係返黎暖下啦!!哈哈!!
雖然我無出funz,,
但係係呢到睇得出,Fanny好好人呀!!!!XD
Fanny一定會努力繼續帶住fans club既!!哈哈!!
Sherman你都要努力呀!!!!!!
作者: emily_wwt    時間: 2009-11-6 17:54

SHERSHER
我都好掛住你喎
fans club冇問題
但我學業有問題啊~

SHERSHER +oil;D
作者: E-JUN    時間: 2009-11-6 20:40

虽然系广州好少机会见你,又仲系学生要翻学,但系都会时刻关注你!
作者: shar0n:)    時間: 2009-11-7 00:09

hi好耐冇見nasherrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Fanny唔好係shersher面前扮斯文wooooooooooooooooo
作者: 人人人    時間: 2009-11-8 16:36

I miss you very much ~~SherSher
作者: Vivianhoho    時間: 2009-11-26 20:47

I miss you ar, sherman
你已經好耐冇在forum留言了
超級開心見到你留言
希望你繼續作多Dsongs
我"十卜"你 forever and ever!!!

歡迎光臨 Sherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇 (http://forum.chungsherman.com/) Powered by Discuz! 6.0.0