標題: [專訪] Yes Magazine Vol.891 愛情萬歲之2 Pair半慢「說」! [打印本頁]

作者: peg    時間: 2009-2-14 12:43     標題: Yes Magazine Vol.891 愛情萬歲之2 Pair半慢「說」!

自影版本
[attach]483[/attach]

[attach]484[/attach]

[attach]485[/attach]

官方版本

「寧願犧性也與你以愛捐驅 從歷史中見證這轟烈一對」呢句係鄭秀文歌曲「愛情萬歲」中嘅其中一段歌詞,出自林夕首徒林若寧嘅手筆,佢將愛情寫得轟烈、壯觀。不過現實中或者年青人嘅世界入面,又有幾多個人嘅愛情係會咁「戲劇化」呢?大多數年青人嘅愛情都隻係存在住貪新忘舊、欺騙對方、互不信任,甚至報仇之心。鄭希怡、洪卓立、鍾舒漫、周柏豪同唐素琪,5個人,可以湊成2 Pair半嘅組合,各自有年輕人嘅愛情觀,就由佢哋5人慢慢遊「說」大家,乜嘢先係現代愛情故事,等大家唔會再俾美化咗嘅電影、電視同音樂所蒙騙喇!

作者: kaki    時間: 2009-2-14 15:38

thanks..........
作者: 小狗    時間: 2009-2-14 16:37

thz peg !!
作者: RULE    時間: 2009-2-14 21:51

THX 4 SHARING
作者: Jonlam888    時間: 2009-2-15 09:10

thanks for sharing
作者: fateqka    時間: 2009-2-18 00:39

睇睇!!!........
作者: ♀JoJo恩╭☆    時間: 2009-2-18 18:43

THANKS!!    =)
作者: BBBERTON    時間: 2009-2-23 14:54

點解得5個人既???
作者: Kim    時間: 2009-3-6 22:08

作者: emily_wwt    時間: 2009-3-14 11:14

cccccccccccccccccccccc
作者: sinyee520    時間: 2009-3-14 19:07

thanks for sharing;]
作者: 阿fi    時間: 2009-3-23 00:35

thanks for sharing
作者: shermansher    時間: 2009-3-25 17:53

sher sher sher sher sher
作者: ShermanJoyce=]    時間: 2009-4-3 20:44

睇睇
作者: kamilia    時間: 2009-4-5 13:28

CCCCCCCCCCCCCCCCC
作者: R.Ng    時間: 2009-4-19 12:42

多謝啊~~~~~~~~~~~~

歡迎光臨 Sherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇 (http://forum.chungsherman.com/) Powered by Discuz! 6.0.0