標題: SF留言祝福帖 [打印本頁]

作者: peg    時間: 2009-2-20 21:16     標題: SF留言祝福帖

Sherman 後日 (22日) 就要去美國了
相信各位 Fans 都好唔捨得
我打算係佢去美國既呢個月黎每日都 post 一輯相
等我地同 SherSher 都唔好咁悶

anyway  今次 Sherman 話會一個人去
一定會感覺到寂寞
寂寞既時候  多 D 上黎呢度
萬事小心 ! 希望你翻黎之後會係舞台上有更多突破
一直支持你的
peg
作者: jobie02_28    時間: 2009-2-20 21:25

Sherman,,,我知你驚去到果邊跟唔上...
But I will Support you 4ever!!!
快D好番~要小心身體~
如果吾係我地會好心痛ka...
好多嘢講...
仲知萬事小心la...
作者: TUNG=]    時間: 2009-2-20 21:43

sherman你去到美國要俾心機ah=)
加油加油加油>v<
I MISS U>3333<
支持你xdddd

吾知個邊凍吾凍呢..
記得帶多件3去ah =]

I LOVE SHER*V*
作者: kaki    時間: 2009-2-20 22:11

十卜十卜!!
sherman,all the best!!!
remeber up date the xanga!
作者: a-yu    時間: 2009-2-20 22:16

shersher要多d上黎呀!
去到個到要努力ah!~
等你收成正果反黎lol~~~~~~
作者: 趣    時間: 2009-2-20 22:21

希望你學有所成,不過最緊要都系養好身體,
千祈唔好病,唔系我地同你屋企人都會好心痛
作者: onkeimui    時間: 2009-2-20 22:52

sherman你悶既時候多d上黎forum ahh
見到我地fans既留言就會窩心哂
你自己一個人去美國要小心ahhh
去成一個月掛死fans們naaa
總之~sherman你要加油!!!
一個月後我相信我地會見到一個跳舞勁左既鍾舒漫!!
support shersher~~~~love u haaa  
作者: ahtttt    時間: 2009-2-20 22:53

sherman!自己1個係果邊要小心!
請記得多點休息...唔好病親!!
we''ll wait for u!
唔好掛住我地xd!
take care!
作者: nganying    時間: 2009-2-20 22:56

SherSher我會為妳禱告的 去到平平安安 開開心心
學好跳舞對妳有信心 我地會一直陪著你架
咁妳自己一個咪會好悶囉??- -''
老土d講句加油吧!!!!100%撐爆你啊!!!
作者: Christie    時間: 2009-2-20 23:49

為sherman祈禱...

主請你*讓Sherman在美國有一個好好的身體去練舞,Get well soon!
            *給予她靈感,把歌寫好
           *讓Sherman在美國Work順利+Happy,一路順風;還有,不用擔心每天學完跳舞回酒店的寂寞...

Sherman,去到LA要加油牙!SUPPORT!
P.S. post ur photos & videos when u are in LA

寂寞的時候...
- 打xG啦
-睇我地既cM啦
-上forum啦
-畫下畫啦
-出街Shopping啦
-整下野食啦
-打電傾計啦
-上facebook啦
-聽下自己既歌啦
-練下舞,玩下Yoga啦
-攰就訓下喇...

咁多野做唔寂寞la掛,hehe
作者: E-JUN    時間: 2009-2-21 00:12

上面既fans都講曬我想講既野剌,
希望有多d靚相同埋take care好自己.
作者: ah琪:)    時間: 2009-2-21 03:07

哈哈;要說的刀對你說了;]
總知take care自己;]
god bless you=)
作者: rickyka    時間: 2009-2-21 08:06

吾會寂寞既
有我地係到
sher你要多d上黎
一路順風 la
作者: yinn    時間: 2009-2-21 08:37

sherman 你去到美國要小心 d 呀
要多 d 休息
up 多 d 相比我地睇呀 xd
加油支持 shersher
作者: 晴晴    時間: 2009-2-21 09:40

sherman,,
真係好唔捨得你牙t.t
得閒要打下xg,,
等我地知道你
作者: hollylau    時間: 2009-2-21 10:51

我祝你一路順風..番黎做舞后
加油學舞..呢一個月我係唔會變心既xd
多D上forum
活著靜候就是最苦
作者: 小狗    時間: 2009-2-21 13:40

我 都 好 唔 捨 得 !!
希 望 你 翻 黎 之 後 學 有 所 成
你 係 果 度 真 係 要 BE CAREFUL 啊 !!`
如 果 你 悶 就 多 D 上 黎 啦
我 地 會 幫 你 解 悶 架
作者: quuie    時間: 2009-2-21 13:48     標題: hi

快D好番~要小心身體~
如果吾係我地會好心痛ka.
作者: emily_wwt    時間: 2009-2-21 19:04

support sherman
不用驚驚喔!

歡迎光臨 Sherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇 (http://forum.chungsherman.com/) Powered by Discuz! 6.0.0