標題: [討論] 你最想聽邊首歌既LIVE?? [打印本頁]

作者: RULE    時間: 2009-3-25 13:14     標題: 你最想聽邊首歌既LIVE??

sher唱黎唱去都係好好擁抱,,紅磚..呢D) o( g/ g1 W; i" m2 X
你地想唔想聽下佢唱其它歌?或者跳舞?* b$ t2 b2 s( U5 p! G5 }
好似上次唱<剛剛好>加一隻新舞蹈,好新鮮好好睇!
/ e# L2 o; D" X5 d- j/ B& ZSherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇1 d; X/ M) _7 ]1 H; o
我最想聽<舒曼的狂想曲>加埋跳舞!一定會好正噶``
作者: 苑萌    時間: 2009-3-25 13:55

55!!!我刀係!!乖女仔!!!!!!好好擁抱!!!!!!!!!!
作者: nganying    時間: 2009-3-25 17:35

我超鐘意剛剛好+Let's Pop同扭曲 勁正囉唔該XD Sherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇; w8 O2 C6 {( Z+ {! Y: y
我想聽街頭女皇 八十誡或者細細粒跳舞都唔錯
作者: hollylau    時間: 2009-3-25 17:46

唱細細粒呀
: P. B2 H% r4 W9 ~0 b" Uforum.chungsherman.com我D同學成日係到唱;
作者: TUNG=]    時間: 2009-3-25 17:53

我都想聽下乖女仔^^
- ?1 P9 g% F; _- D8 S' [應該都吾錯既=D
作者: nganying    時間: 2009-3-25 17:53     標題: 回復 4S 的帖子

你間學校真係好 竟然有人係度唱細細粒
" z4 A5 O: o. u( b4 U; J6 ]2 W我都好想搵番d知己= ='' 有少少羨慕你 哈哈; v, j( i; `* W
搵個人唱好好擁抱都冇  (好好擁抱算係一首好出名既歌)
作者: ahtttt    時間: 2009-3-25 18:24

細細粒同眼睛不說謊=]兩隻都正
作者: peg    時間: 2009-3-25 19:38

我最愛既歌佢都唱過晒 Live 啦
2 u+ ^7 y' Q; v+ PSherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇希望可以唱 < 街頭女皇 >forum.chungsherman.com) Q2 Q/ d* O8 a9 }% _6 ~# \
其實呢首歌攞黎做 concert opening 都 OK 架/ }1 u0 e( H! _, n7 l
真係好想 Sherman 可以快 D 開一個屬於自己既 Live. w# P7 I4 J6 C9 ~- g9 R/ v' Z
碟都出咗三隻了
作者: 椰頭    時間: 2009-3-26 10:08

想聽佢唱人魚前傳(話哂都係sher自己既作品嘛!!)
% Z  l$ ]! v  r+ j: S" f- {跟住就扶手電梯同埋一心二用~
作者: emily_wwt    時間: 2009-3-26 18:15

街頭女皇、乖女仔、細細粒、CALL ME=]forum.chungsherman.com( F& h4 [5 Q; @1 H" |# |8 t( C; d2 ?
GDGDGDGDGDGDGDGDGDGDGDGDGD
作者: 趣    時間: 2009-3-31 22:41

我最想聽街頭女皇

歡迎光臨 Sherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇 (http://forum.chungsherman.com/) Powered by Discuz! 6.0.0