標題: 給舒漫!~ [打印本頁]

作者: lovesher    時間: 2009-4-26 12:20     標題: 給舒漫!~

Sherman今次你俾TVB既不公平對待我地D Fans刀好嬲,好唔開心啊!~我地個個刀好努力的去為你做緊野!~要人正視你既存在,要人知道你鍾舒漫係 係到既,唔好當你同我地D Fans係死既!~同時Sherman你刀要努力去做好你的工作,我相信你既努力有一日一定會俾人認同,就算D大公司點造碼刀好!~
P.S Sherman既Fans要團結啊!~鍾舒漫需要你.你.你既支持同愛護!!~
作者: Fanny    時間: 2009-4-26 12:55

其實呢個世界好多唔公平既事情會發生既
不過好多事只要你睇開一點兒
就覺得嬲對成件事都沒幫助
我相信呢個世界仲有好多人欣賞Sherman
明白Sherman付出多少...至少她一定還有我們愛護她
給她無限量的支持
只要我們和Sherman繼續努力
那些不公平的待遇很快會消失....
作者: rickyka    時間: 2009-4-26 13:23     標題: 回復 2S 的帖子

好同意Fanny..講既野,,,
但有我地D Fans ...
支持你嫁
作者: nganying    時間: 2009-4-26 13:36

係啊 sherman 我覺得轉左forum 有更多既內地歌迷
其實sherman既fans真係愈來愈多架 加油啊
作多d好歌同唱多d好歌比我地聽
support !!!
作者: RULE    時間: 2009-4-26 13:50

系啊..而家内地既歌迷真系算多咗好多..
我地个个都有买SHERMAN既正版碟噶!!
作者: R.Ng    時間: 2009-4-26 14:59

講得好啊!!!!
支持你,
支持sherman!!!!!!!
作者: 2310-ken    時間: 2009-4-26 15:44

SHERMAN我撐你呀!!!!
真係要去ICAC告TVB
作者: emily_wwt    時間: 2009-4-26 15:53

support uuuuuuuuuu
作者: jobie02_28    時間: 2009-4-26 16:19

SHERMAN我撐你ka!!!!
I WILL SUPPORT YOU FOREVER !!!
作者: a-yu    時間: 2009-4-26 19:16

sherman~無論你做咩,我地都會係你後邊支持你ga!!!!!!
作者: phyllis    時間: 2009-4-26 21:20

sherman
your fans (me) must support you anytime
we love u
作者: Christie    時間: 2009-4-27 17:15

Sherman we guys support u ,whatever happens
also,dun worry~God is always be with u
Love you,Sherman
God Bless
作者: 苑萌    時間: 2009-4-27 20:35

嗯!~Sherman唔好俾D Chep公司看死!~努力工作!~
作者: 小池〃    時間: 2009-5-11 21:35     標題: 回復 1S 的帖子

,,,,講得好!!!!十卜你同sherman!!!

歡迎光臨 Sherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇 (http://forum.chungsherman.com/) Powered by Discuz! 6.0.0