發新話題

給自已的信 @ Moov成績 [21/08 更新]

引用:
原帖由 nganying 於 2009-8-18 12:25 發表
我想給自己的信去到第4 代左啊嬌個首歌
啊嬌個首歌都唔好聽嘅,
肯定會代到嘅~~~~~~~~~
☆I♥Sherman★

引用:
原帖由 R.Ng 於 2009-8-18 13:04 發表

啊嬌個首歌都唔好聽嘅,
唱得有d奇怪 d歌詞好奇怪
其實表達都唔係咁好= =''

引用:
原帖由 nganying 於 2009-8-18 13:36 發表

唱得有d奇怪 d歌詞好奇怪
其實表達都唔係咁好= =''
其實我真係O咀lor
之前仲驚Joey隻國語碟同Niki隻新歌會過sherman頭
我真係估5到gill隻歌竟然過到
其實都好surprise架la
可以keep到前10

引用:
原帖由 R.Ng 於 2009-8-18 13:04 發表

啊嬌個首歌都唔好聽嘅,
d 人 好來冇聽丫嬌唱歌..
三分鍾熱度姐d 人!

引用:
原帖由 K1M`;] 於 2009-8-18 14:02 發表

其實我真係O咀lor
之前仲驚Joey隻國語碟同Niki隻新歌會過sherman頭
我真係估5到gill隻歌竟然過到
其實都好surprise架la
可以keep到前10
Niki隻新歌已經係10名消失左
不過方大同好勁= =''

引用:
原帖由 nganying 於 2009-8-18 15:29 發表

Niki隻新歌已經係10名消失左
不過方大同好勁= =''
方大同d 吾錯嫁@

跌到19 la
有moov o既就聽多d la

點解會咁架= ='' 勁驚嚇
希望追得番喇

http://forum.coolmanmusic.com/forum/viewthread.php?tid=237828

有 CM acc 既上去 support 下呀唔該
2013年繼續全力支持鍾舒漫

引用:
原帖由 peg 於 2009-8-20 11:28 發表
http://forum.coolmanmusic.com/forum/viewthread.php?tid=237828

有 CM acc 既上去 support 下呀唔該
哈哈 見到一句野 鍾舒漫是未來英皇一姐 香港天后
哩個真係冇咩可能既= =''

引用:
原帖由 nganying 於 2009-8-20 11:40 發表

哈哈 見到一句野 鍾舒漫是未來英皇一姐 香港天后
哩個真係冇咩可能既= =''
5係o既
如果泳兒仲係唱埋d咁悶既歌+英皇冇女新人出
joey都係唱多5年姐
做英皇一姐有咩咁難
香港天后就睇英皇o既造化

引用:
原帖由 K1M`;] 於 2009-8-20 11:52 發表

5係o既
如果泳兒仲係唱埋d咁悶既歌+英皇冇女新人出
joey都係唱多5年姐
做英皇一姐有咩咁難
香港天后就睇英皇o既造化
5年都差5多 la .
如果EEG 搸 sher 做天后都吾係好難!

但係我覺得EEG唔會捧sherman
雖然泳兒唱d歌悶 但係佢地都照捧
其實英皇都冇咩女星既 但係我覺得EEG會捧啊SA
如果Twins合番埋 佢地都係拎番女組合
但係Twins一直唔合番埋 啊sa有機會係第二個英皇一姐
joey唱多5年咋咩?? 咁5年後先有機會

引用:
原帖由 nganying 於 2009-8-20 12:06 發表
joey唱多 ...
記住呀sa只係偶像派

引用:
原帖由 nganying 於 2009-8-20 12:06 發表
joey唱多 ...
joey 又吾一定5年@可能2 年 呢!
twins 一年後應該會復合!XD
泳兒.....冇野講..

發新話題