發新話題

iamcarzylady" *加左相21/1

iamcarzylady" *加左相21/1

自拍區係shersher forum係新開架bor.
就等我做第一post naaaaaaaa"
哈哈.心情又驚又囍=]
心諗"post左出黎d人會有咩反應呢.
希望快d有第2post啦.
sup下啦.多謝.

我叫Tivian.d人通常叫我牙喵.
多多指教xd

加左相.覺得邊個樣好d呢??!
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

本帖最近評分記錄
  • HN7553 ♥威望♥ +7 新post 第一人support you 勇氣可加 2009-1-15 00:51
  • Fanny ♥威望♥ +2 好大既勇氣呀=)抵加分 2009-1-14 23:13
  • nganying ♥威望♥ +10 見你第一個Post 十分咁認同你既勇氣囉XD 2009-1-14 23:11
I love ChungSherman !!!!

好靚女喔
好似喵喵xd

牙喵你好;)
你好勁.敢POST自己既樣啊=)
得閒同我地出FUNZ支持SHERMAN丫;)
sherman and we waiting you^__^

Chungsher

哈哈 竟然第一個開post 咁勇 一定加分比你喇 驚唔使驚 我相信你會帯動第二d人post既XD你係我地既榜樣 以你為榮啊

勇氣可嘉 !!
樣子不錯的嘛

勁呀!!勇氣可嘉呀!!!!!!!
其他人快D Post la...=)!!!

話時話,你個樣有d似我個朋友@@

回復 6# 的帖子

Fanny快d貼喇 大家都會超期待囉 如果你做第一個我加爆分喇

引用:
原帖由 Fanny 於 2009-1-14 23:12 發表

你快啲post啦,最多人想睇

引用:
原帖由 Fanny 於 2009-1-14 23:12 發表

支持 Fanny POST !!!!!!!!
經常都攞自己做 MSN icon
黎到呢度更加唔使怕醜啦

= ="!!!!! byebye!!!
你地post先

引用:

多謝大家sup我.
>係咪係msn見過我牙xd
I love ChungSherman !!!!

引用:
原帖由 牙喵 於 2009-1-14 23:18 發表

多謝大家sup我.
>係咪係msn見過我牙xd
哈,應該係啦XDD!

真係好有''吉士''牙你xd
做第1post,,
諗緊post唔post自己出黎好````XD

本來想加多番5分比你tim 因為你係第一個

原來又係靚女^^

發新話題