發新話題

7月24日(星期六)澳門活動時間(更新集合時間)

回復 15S 的帖子

其實我真係想去買書ga!!

引用:
原帖由 草食男 於 2010-7-13 18:58 發表
都唔駛買咁耐呀~ 你自己1個過去呀?!

RE草食男:::
HAHAHA~ 你快D開團代購啦~ 每本加10蚊運費~ 埋黎睇埋黎揀~~
呀!! 你可以買一打鍾舒漫新書24號自己擺攤囉~ XDDDD
人地賣電子產品呀~ 食野呀~ 你就賣書!! 哈哈哈~~

引用:
原帖由 明治 於 2010-7-14 02:14 發表
RE草食男:::
HAHAHA~ 你快D開團代購啦~ 每本加10蚊運費~ 埋黎睇埋黎揀~~
呀!! 你可以買一打鍾舒漫新書24號自己擺攤囉~ XDDDD
人地賣電子產品呀~ 食野呀~ 你就賣書!! 哈哈哈~~
哇.. 應該10蚊運費 5蚊手續費x) haha...

回復 18S、19S 的帖子

嘩!我唔會咁衰女ge!!

引用:
原帖由 草食男 於 2010-7-14 12:26 發表
嘩!我唔會咁衰女ge!!
唔係好衰啫x) 不過我講下笑咋...
不過都啱.. 你開個帖話代澳門fans買書都好..

,,我都想去呀!但係,我咩野都吾識,仲無個人識!!

早少少去好w0.. 今日去左洪戈個..
多人到-______________-
引用:
原帖由 小池 於 2010-7-22 22:17 發表
,,我都想去呀!但係,我咩野都吾識,仲無個人識!!
唔駛驚xD 我好好人架.. haha

回復 23S 的帖子

你咁樣講好似goldfish佬呀!!

引用:
原帖由 草食男 於 2010-7-22 23:52 發表
你咁樣講好似goldfish佬呀!!
我個樣都似啦.. haha 講笑~

明冶, 我系Kin ! 報名報名 '

引用:
原帖由 Kin@KF 於 2010-7-23 00:43 發表
明冶, 我系Kin ! 報名報名 '
肥婆~~~~~~~

幫我個fd留埋~~~~~~~~

,,我又去!留2個位!thx

引用:
原帖由 小池 於 2010-7-23 20:24 發表
,,我又去!留2個位!thx
咦~ 你決定左去xD 到時見..
引用:
原帖由 草食男 於 2010-7-13 18:58 發表
真係想買書-______- 樂活道咋x) 你都冇買其他書haha!!

發新話題