17 12
發新話題

今朝班港台 DJ 笑 Sherman [Sherman回覆@8s]

今朝班港台 DJ 笑 Sherman [Sherman回覆@8s]

今朝港台二  晨光第一線的節目中
約係早上 8時25分左右
佢地話收到內幕消息話九倉員工不滿找舒漫拍這個廣告

因為 唔老泥 會俾人 同過人 (諧音 )
又話搵錯人拍這個廣告 ,但又無証無據
禾聽都好唔開心 ,你們可以上港台二台重漫 13 日早上這個節目的

主持人應該要中肯些的

http://programme.rthk.hk/channel ... mp;e=&m=episode

可以選擇時段的 ,以上係網址連結
唔似係誤會 lo

禾打過電話去投訴但係無人接 ,已經發電郵港台去投訴 .希望港台澄清此事[/size

搞錯-.-
我今早聽吾到-_-
吾係我應該會打爆收音機..

玩名?
小學雞?
佢地個名禁好聽,佢地拍得好好?
酷愛鍾舒漫,最愛Sherman鍾!~
Sherman 永遠支持你!~
唯愛.最愛.酷愛.鍾.舒.漫.

佢地講到好好笑咁,我又唔覺得好好笑囉!

引用:
原帖由 carmen 於 2011-5-13 23:49 發表
佢地講到好好笑咁,我又唔覺得好好笑囉!
禾覺得佢地有些人身攻擊 lo
而且舒漫出新 CD 點解港台好似無訪間過佢呢 ??

禾初頭以為禾自己心多 ,好彩您同意禾的看法

SHERMAN好失礼meh?请到SHERMAN拍广告米算拒地执倒箩。查实{九倉}个名都同上网唔系好夹,如果内部真有员 工投诉,应该改左工司个名先。
God Bless Sherman!

引用:
原帖由 mamaclovis 於 2011-5-14 16:14 發表
SHERMAN好失礼meh?请到SHERMAN拍广告米算拒地执倒箩。查实{九倉}个名都同上网唔系好夹,如果内部真有员 工投诉,应该改左工司&#200 ...
朋友 ,禾諗係班港台 DJ 無野好講
係度作大的
最重要係個廣告拍得好
永遠支持和十卜 Sherman

各位可愛粉絲,我明白你們愛護我,但我相信他們都是開個玩笑而已...我盡好本份不就是了嗎?九倉老闆也很nice呢;)看見你們維護我的心,我很心足!! -^^-

回復 8S 的帖子

Well。我愛呢句“我盡好本份不就是了嗎”!
今晚的開幕典禮加油哦。

永遠支持Sherman !!!!!!!!!!!!

還是找不到那一段呢?
有沒有分鐘?
sherman撐你!做好自己就對了
人家的評語是會令自己進步的!!

引用:
原帖由 cherry 於 2011-5-15 01:24 發表
還是找不到那一段呢?
有沒有分鐘?
sherman撐你!做好自己就對了
人家的評語是會令自己進步的!!
係 8:25 分左右
跟就報新聞
但舒漫已經回覆話班 DJ 係講笑
所以算 la

support sher forever

回復 8S 的帖子

係囉

最緊要做好自己本份,對得住自己咪得囉

引用:
原帖由 SherSher 於 14/5/2011 01:40 發表
各位可愛粉絲,我明白你們愛護我,但我相信他們都是開個玩笑而已...我盡好本份不就是了嗎?九倉老闆也很nice呢;)看見你們維護我的心,我很心足!! -^^-
我其实都系无聊摞野黎讲下遮。哈哈!不过有SHERMAN你亲自回覆真是太开心了。我还以为你不再回来探我们了。新浪微博须好,但这里的感觉亲砌D. 希望你以后多D留言给我们就好了。
God Bless Sherman!

17 12
發新話題