發新話題

[討論] 第32屆十大中文金曲頒獎音樂會[RTHK][TVB]

第32屆十大中文金曲頒獎音樂會[RTHK][TVB]

: N' O& }+ ^  S- X( q
  O" o. L0 C3 w( XSherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇直播時間
0 Q, V; p7 a5 S+ ]6 e+ U$ V
2010年1月30日 19:30 - 22:30 @ RTHKSherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇0 n6 m, _% `" N- \
% N" `/ C* J' x4 j5 _
視頻直播
) x, d$ o& k* a' V0 N2010年1月30日 19:30 - 22:30 @ 無綫電視翡翠台 & 高清翡翠台
2013年繼續全力支持鍾舒漫

多謝啊~~~~~~~~" q8 ^* e  {- [
今晚睇下先!!!!!!!!
☆I♥Sherman★

,,你吾講,我都吾記得左!!{多謝提醒!}

全年最佳進步獎 銀獎

恭喜哂 Sherman
- D( p5 l# W& x% j$ I9 K9 X+ k佢著得好靚

會唔會因為咁樣冇左十大......

回復 7S 的帖子

80% 冇左

should"t ...T^T

真係無左十大lu,,,T/\T

吾洗吾開心Wo大家! ]) I! f0 d& s& u
需然冇左10大
) P7 C0 w2 j' j1 e' W# j但我見到都有人替Sher吾抵forum.chungsherman.com" A6 J1 O8 ^" }: W9 o3 L% ^) r7 b6 S
呢份安慰對我呢個fans黎講系大過一個金曲獎

引用:
原帖由 K1M`;] 於 2010-1-30 22:57 發表
* H1 N6 D" o; a吾洗吾開心Wo大家1 m; `2 p" _& v! J
需然冇左10大" ^* M8 x- E: U( j6 f: ^8 i
但我見到都有人替Sher吾抵
6 `5 \; q% n) A% B* E7 P' }呢份安慰對我呢個fans黎講系大過一個金曲獎
+ c3 w) M) \0 b* d! N& f$ A2 B3 a( A其實用另一個角度諗3 Y, N7 X3 _; B
今年 Sherman 係三台都係以 <給自己的信> 攞獎
5 g" \; U& n* H) V今次可以以一個進步歌手既身份攞獎
/ p* ]9 X/ j1 J  [( C我覺得咁樣先算係紅歌又紅人

我覺得咁樣先算係紅歌又紅人

今晚最嬲系比咗VIN B嗰0.5个奖搞到SHERMAN无十大!!
% m8 Y- ?' u* y- a1 U! n出面FORUM超多人投诉..........

無左十大..T.Tforum.chungsherman.com7 f- a  j; F3 R8 a
等我仲以為自己MISS左無睇....4 m, ?  S# e" J/ m
不過攞進步獎已經係一個好好GE鼓勵啦!!

發新話題