發新話題

[討論] 第32屆十大中文金曲頒獎音樂會[RTHK][TVB]

第32屆十大中文金曲頒獎音樂會[RTHK][TVB]

: M0 B. H$ z/ [1 A7 l# g

# `4 v9 u% @: j% N' Q( T* o直播時間
5 B2 ]) W* ?; b$ ?* W1 Y! R" L# Q! Gforum.chungsherman.com
2010年1月30日 19:30 - 22:30 @ RTHKSherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇* q' V# Q" s- i9 ]' ]6 t4 b
; P) t8 t# g0 ^0 R2 j& j
視頻直播3 N. B# H6 j! B9 @! p, S1 f2 c
2010年1月30日 19:30 - 22:30 @ 無綫電視翡翠台 & 高清翡翠台
2013年繼續全力支持鍾舒漫

多謝啊~~~~~~~~
& {) M, ~+ m3 p' \forum.chungsherman.com今晚睇下先!!!!!!!!
☆I♥Sherman★

,,你吾講,我都吾記得左!!{多謝提醒!}

全年最佳進步獎 銀獎

恭喜哂 Sherman
% u) J& L9 Y% C8 W1 P0 s3 n! Jforum.chungsherman.com佢著得好靚

會唔會因為咁樣冇左十大......

回復 7S 的帖子

80% 冇左

should"t ...T^T

真係無左十大lu,,,T/\T

吾洗吾開心Wo大家2 t. n: ?" i" _/ h4 R! m
需然冇左10大
+ l; z+ d+ g3 B, {4 m* N' d8 }但我見到都有人替Sher吾抵
/ `) ]: }- ?$ H呢份安慰對我呢個fans黎講系大過一個金曲獎

引用:
原帖由 K1M`;] 於 2010-1-30 22:57 發表 5 D) Y( [1 z8 P
吾洗吾開心Wo大家
! V7 u' m% a7 c1 e  a: p8 B需然冇左10大
  S( o1 T; y: ^forum.chungsherman.com但我見到都有人替Sher吾抵forum.chungsherman.com% w" A& G( `$ q' Z0 c
呢份安慰對我呢個fans黎講系大過一個金曲獎
' H* k; f* }1 {6 }- @7 |其實用另一個角度諗
3 `% W& k$ p1 M. B6 o' P3 c今年 Sherman 係三台都係以 <給自己的信> 攞獎" H. E+ `8 u2 P% Y: t$ w
今次可以以一個進步歌手既身份攞獎
0 Q9 E4 ~/ F. B5 g$ w* z. L我覺得咁樣先算係紅歌又紅人

我覺得咁樣先算係紅歌又紅人

今晚最嬲系比咗VIN B嗰0.5个奖搞到SHERMAN无十大!!
2 ?& `' V9 w3 N4 C1 x: u( |: uSherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇出面FORUM超多人投诉..........

無左十大..T.T
0 C  v/ O& d; b( U* w9 M; \等我仲以為自己MISS左無睇....
/ V0 r* ^/ C! P' t6 z: Yforum.chungsherman.com不過攞進步獎已經係一個好好GE鼓勵啦!!

發新話題