37 123
發新話題

給自己的信@第三十九週903播放率(12次)

給自己的信@第三十九週903播放率(12次)

歡迎各位參與討論
希望大家一同見證《給自己的信》的成長

PS 01 表示播放率爲一次
      並非表示排名  數字越大對 Sherman 來說越好
      謝謝

Week 39 903 播放率每日統計表
(由 13/09/2009 12:00 開始計算)

36  你瞞我瞞 /
22  明白 /
19  Yes & No /
18  地球很危險 / 經典 /
17  一天一粒糖 /
16  Hit Me /
15  窮得只有愛 / 狂熱 /
14  娛樂圈殺人事件 /
13  金剛經 /
12  麵包生命 / 給自己的信 /
11  All is Fine /
10  月亮說 / Game Over /
08  給你 /
07  好天氣 /
06  夏令時間 / 不加塑 / 很忙 /
05  一撇 /
04  這一秒 / 森林 / 我在橋上看風景 /
03  弱水三千 / 蝙蝠 / 今天開始 /
02  嫲嫲 / Go! 爭鞋 / 第一個 / 願望樹下 / 火鳥功 / 第一夫人 / Dance with me / 微笑殺人事件 / Make a Love Song /
01  飛飛飛(大紫禁城) / 說好的幸福呢 / 龍頭刀 / 是你給我 / Love You , Love Me / Say a Lil Something / 玩一轉 / 向前走 / 一百萬人的故事 / In the Name of Rock / 微笑的魚 / 叮叮車 / I Sing / 風從哪裡來 / 一個字醜 / 生活在他方 / 公路 / 真命天子 / 蠶豆 / 我對我 / 像個女孩一樣 / Never Said Goodbye / 日光 / 搖擺 / Mr. Tam / 阿波羅 /
2013年繼續全力支持鍾舒漫

我覺得<給>finally有冠...
希望可以播多3星期..

給自己的信@第三十九週903播放率(2次)

又播啦又播啦..三個節目內播兩次..好似誇張左少少~
希望可以KEEP返係5-6位,,
如果唔係好快玩完..

引用:
原帖由 RULE 於 2009-9-16 16:21 發表
又播啦又播啦..三個節目內播兩次..好似誇張左少少~
希望可以KEEP返係5-6位,,
如果唔係好快玩完..
好驚上死位
keep 返 16 次算

新人王首歌派左兩個月先上到榜
歌唔好聽,捧極都咁霉,都唔知點解903係都要硬sell

又一個新開始~=]
真係好想三冠,,,
而家903都好似buy buy地,,,
但係tvb就9世都唔上,,,,=__=""

引用:
原帖由 椰頭 於 2009-9-16 23:15 發表
又一個新開始~=]
真係好想三冠,,,
而家903都好似buy buy地,,,
但係tvb就9世都唔上,,,,=__=""
而家tvb個榜愈黎愈恐怖
照常理<有請下位> <有意思>
一早out左n世

引用:
原帖由 K1M`;] 於 2009-9-16 23:28 發表

而家tvb個榜愈黎愈恐怖
照常理
一早out左n世
"如果我是陳奕迅"都好恐怖,,,
10>09>08

引用:
原帖由 椰頭 於 2009-9-16 23:31 發表

"如果我是陳奕迅"都好恐怖,,,
10>09>08
TVB 個榜勁塞的說
Sherman 可能要等到 11 月先有冠

引用:
原帖由 peg 於 2009-9-17 11:19 發表

TVB 個榜勁塞的說
Sherman 可能要等到 11 月先有冠
唉,,,tvb真係,,,=__=
不過遲冠好過無冠!!

有冇搞錯啊..今日一次都唔播-0-
希望真係可以入到十大..
係咁既話我寧願下年先出碟..
雖然呢首歌唔算特別HIT..
但903有時真係會爆下冷..
呢首歌我諗係997都會有入選歌曲,,
如果903入到十大..RTHK都可能會網開一面入埋十大咖..
咁TVB就攞個改編歌曲獎算..
出年再爭卓越獎..哈哈

引用:
原帖由 RULE 於 2009-9-17 15:33 發表
有冇搞錯啊..今日一次都唔播-0-
希望真係可以入到十大..
係咁既話我寧願下年先出碟..
雖然呢首歌唔算特別HIT..
但903有時真係會爆下冷..
呢首歌我諗係997都會有入選歌曲,,
如果903入到十大..RTHK都可能會網開一 ...
入唔入到10大就好難講
下年先出碟仲死
呢隻歌算叫hit
出左冇耐
起馬都仲入到yahoo人氣榜
係yahoo打給
第一個就出給自己的信
順期自然吧

引用:
原帖由 K1M`;] 於 2009-9-17 17:03 發表

入唔入到10大就好難講
下年先出碟仲死
呢隻歌算叫hit
出左冇耐
起馬都仲入到yahoo人氣榜
係yahoo打給
第一個就出給自己的信
順期自然吧
仲勁過 <給你>
講真呢首歌既商業指數好低

引用: