發新話題

<給自己的信>係Neway排行榜第一名呀!!!

<給自己的信>係Neway排行榜第一名呀!!!

岩岩上Neway個網,,
睇到<給自己的信>係Neway排行榜第一名呀!!!
另外<給自己的信>劇場版亦排係第七名!
恭喜哂!!!!!
續加洲紅之後,再一次係卡啦OK到排第一!!!!!
睇黎真係好多人鐘意呢一首歌~~
希望<給自己的信>會係黎緊既頒獎禮再囉到好好既成績!=]

實在太好喇
sherman 加油呀

正爆!!!!!!!!!!!
舒漫好嘢!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
☆I♥Sherman★

真係估都估唔到首歌咁hit  恭喜哂!!

我次次去K都會唱的!

岩岩又去左唱,,,,,,
我岩岩唱完<給自己的信>,,
就聽到隔離房又係到唱緊<給自己的信>!!!!XDD

引用:
原帖由 椰頭 於 2009-12-8 14:11 發表
岩岩又去左唱,,,,,,
我岩岩唱完,,
就聽到隔離房又係到唱緊!!!!XDD
咁堅 XD
兩首 <給自己的信> 都勁多人唱
希望 <親手擁抱> 都快 D 上 top 10
2013年繼續全力支持鍾舒漫

引用:
原帖由 peg 於 2009-12-8 14:41 發表

咁堅 XD
兩首  都勁多人唱
希望  都快 D 上 top 10
堅呀!!!!!!哈!
我都一樣!兩首唱哂!!哈!
講真,我有好多fd,,都係因為唱k點左<親手擁抱>聽,,
覺得好好聽,,,所以最近係咁聽sher隻碟~=]

引用:
原帖由 椰頭 於 2009-12-8 16:47 發表

堅呀!!!!!!哈!
我都一樣!兩首唱哂!!哈!
講真,我有好多fd,,都係因為唱k點左聽,,
覺得好好聽,,,所以最近係咁聽sher隻碟~=]
我d fd成日都唔so我 一講sherman就話我= =

Sherman好勁!!哈哈!!要繼續keep住

引用:
原帖由 nganying 於 2009-12-8 17:55 發表

我d fd成日都唔so我 一講sherman就話我= =
系咁架La
係人地面前講得多
反而人地覺得你hardsell
而對sher反感
所以我系呢個Forum以外系好少同人講sherman o既野

引用:
原帖由 K1M`;] 於 2009-12-8 18:38 發表

系咁架La
係人地面前講得多
反而人地覺得你hardsell
而對sher反感
所以我系呢個Forum以外系好少同人講sherman o既野
其實我係唔敢講架-- 因為我一講佢地就會係度話Sherman d咩唔好
我都好少講架XD

引用:
原帖由 nganying 於 2009-12-8 19:00 發表

其實我係唔敢講架-- 因為我一講佢地就會係度話Sherman d咩唔好
我都好少講架XD
我都係呀!!!XDD
我成日一講到sherman既話題就停唔到口,,,
搞到佢地覺得我好煩!!XD
所以要身邊既人鐘意sherman?
比佢地聽下sherman既歌就得!!!!

引用:
原帖由 椰頭 於 2009-12-9 00:03 發表

我都係呀!!!XDD
我成日一講到sherman既話題就停唔到口,,,
搞到佢地覺得我好煩!!XD
所以要身邊既人鐘意sherman?
比佢地聽下sherman既歌就得!!!!
給自己的信我個FD竟然好出地咁同我講好聽 仲話第一次覺得鍾舒漫既歌好聽  但佢話轉音位轉得唔好
同埋把聲好沉-,-

wow..i hv to say my fds are SO GOOD..
although they aren't Sherman fans,they still support her
my fdz won't critize on Sherman..
||□×Christie§Love Sherman xDD''

發新話題