發新話題

[討論] 第32屆十大中文金曲頒獎音樂會[RTHK][TVB]

第32屆十大中文金曲頒獎音樂會[RTHK][TVB]

- L- c+ o4 Z9 n( P) Q) C+ ?8 Xforum.chungsherman.com, b( \4 G, }# u* e' |/ T# h' t
直播時間
- ]9 R! ~  ^' h; F) a5 F+ H3 h
2010年1月30日 19:30 - 22:30 @ RTHK
  J. E0 Y8 X# g- x/ S" d$ mSherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇
1 Z5 o: C  g6 J2 B視頻直播' s0 r2 {, ~% E9 g+ W5 N3 N
2010年1月30日 19:30 - 22:30 @ 無綫電視翡翠台 & 高清翡翠台
2013年繼續全力支持鍾舒漫

多謝啊~~~~~~~~  k, ?5 k% P" g3 @
今晚睇下先!!!!!!!!
☆I♥Sherman★

,,你吾講,我都吾記得左!!{多謝提醒!}

全年最佳進步獎 銀獎

恭喜哂 Sherman
+ a% K/ |8 L/ K9 LSherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇佢著得好靚

會唔會因為咁樣冇左十大......

回復 7S 的帖子

80% 冇左

should"t ...T^T

真係無左十大lu,,,T/\T

吾洗吾開心Wo大家, }: E9 w" e: D6 V7 G2 a  J
需然冇左10大4 K3 H( D, s- f! `+ I% \% B
但我見到都有人替Sher吾抵Sherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇9 h/ D" t) K. o* I' P; g
呢份安慰對我呢個fans黎講系大過一個金曲獎

引用:
原帖由 K1M`;] 於 2010-1-30 22:57 發表
" ?; g5 w( ]" _2 o$ N吾洗吾開心Wo大家* b/ H/ w+ B; }& V+ d" ~
需然冇左10大
. J2 Z' ~# l* j2 h% T5 q0 V3 C# z但我見到都有人替Sher吾抵5 w; A5 D& \) a, X; [  M9 X- y0 F  z
呢份安慰對我呢個fans黎講系大過一個金曲獎
8 v7 C3 L7 C; a7 D) j其實用另一個角度諗* D- ?# w2 Y4 M3 z7 W! B- m
今年 Sherman 係三台都係以 <給自己的信> 攞獎
+ v6 ]2 I0 b) K) a9 {( A今次可以以一個進步歌手既身份攞獎5 z. A9 s8 }! g' f
我覺得咁樣先算係紅歌又紅人

我覺得咁樣先算係紅歌又紅人

今晚最嬲系比咗VIN B嗰0.5个奖搞到SHERMAN无十大!!
3 y! x. T% X& n1 lforum.chungsherman.com出面FORUM超多人投诉..........

無左十大..T.TSherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇. a9 p* l+ {5 L7 u2 r
等我仲以為自己MISS左無睇....
/ l8 @: }+ y9 N& T6 o不過攞進步獎已經係一個好好GE鼓勵啦!!

發新話題