發新話題

鍾舒漫!入一入黎啦~~XD

鍾舒漫!入一入黎啦~~XD

hi!!Sherman!!
講真啊..尋日真係好開心架!!
因為正式黎講..第三次咁近見到你!
而簽名個陣..我真係超驚....-.-
已經話驚到個腦一片空白..哈哈
到左你問我叫咩名..
我同你講椰頭..
跟住你話你記得!!我真係超開心架!!
(開心到而家..哈哈)
個種自己既偶像親手簽自己個名個陣..
個種感覺真係超筆墨難以形容!哈哈!!
同埋同你傾左少少計..
真係無咁驚啦!哈哈!!
感覺好似三年前乖女仔簽名會既感覺..哈哈!
(我好少出funz架..-___-)

返到屋企..用左37分鐘KO左你本書!
真係令我更了解你啊!!XDD
突然係你同祺祺個一部分..
真係啟發左我唔少!!

Mandy影d相真係好正啊!!哈哈
我最鐘意係黑白個一輯~~(唔係三點式個輯)

但係返到屋企..
才發現我同你張合照好震啊...T口T
真係有少少灰架....哈哈
不過我諗日後仲有機會既!!=]

日後無論點..都支持你架!
加油啊!鍾舒漫!!!

係到..想特別多謝山渣威!!
因為尋日我地幾個人無籌...
d"石Q"唔比我地上去4樓...
跟住山渣威都係咁打比我..睇下我地點..
最後仲特登跑落黎囉籌比我地..帶我地上去!!
真係好多謝你啊!!!XDDD

好慘T_T.拎唔到籌去唔到佢個簽名會;(

低調.低調.xd

嘩..山渣威真係威威xxx XDDD
||□×Christie§Love Sherman xDD''

引用:
原帖由 rickyka 於 2010-7-24 18:38 發表
低調.低調.xd
哈哈!!
但係真係好彩你幫我地啊嘛!!XD

甘我帶住你地ma~ 要盡下責任既XD

引用:
原帖由 rickyka 於 2010-7-24 22:02 發表
所以咪係到讚下你好盡責囉~~哈哈!!

勁野牙RICKY哥;]

我都要同各位講返聲唔好意思,因為我要0係簽名會場留守控制場面,分身乏術,令很多人要等我好耐先拎到籌入去真係唔好意思
是就說是,非就說非!

Sukiekie Forum - Sherman妹妹Sukie鍾舒祺論壇,請多多支持~XD

引用:
原帖由 rickyka 於 2010-7-24 22:02 發表
多謝你願意為我分擔,辛苦晒

另外仲有要多謝每次都肯幫我揸機影相0既ahT
是就說是,非就說非!

Sukiekie Forum - Sherman妹妹Sukie鍾舒祺論壇,請多多支持~XD

引用:
原帖由 Man 於 2010-7-25 01:26 發表
我都要同各位講返聲唔好意思,因為我要0係簽名會場留守控制場面,分身乏術,令很多人要等我好耐先拎到籌入去真係唔好意思
唔緊要架其實~~=]
個日都見到你好忙~~~
我覺得你做得唔錯架啦!XDD

發新話題