發新話題

[分享] 今年漫展YES有sher 5R相~~

引用:
原帖由 peg 於 2010-8-1 21:51 發表 / ], S& D. u0 p+ p( W  v0 y' H# G
排隊買相四個鐘
1 F* G8 e5 U0 K' P# |0 P3 s  s9 D* e6 @咁Scary-_________-, h  g* \' \. y! \! x- A# y! {6 l( _
d人1定係買林峯啊.. GEM啊戈d一系列既野xD

動漫5R相;)

今日11點去排.排左20MIN 就到我...買左2套sherman 5r相.個工作人員叫我買多1套因為最後1套laT_T 可能YES 真係出得好少...希望下年可以出得多D sherman 既產品la~~

咁你有冇買埋最後1套?_?

回復 2S 的帖子

冇...留番比人la....

回復 17S 的帖子

早排真係好 (:4 {2 y# S% u# f$ F! c# T2 p9 H& R
我諗 Yes! 應該出左二三十套左右
2013年繼續全力支持鍾舒漫

引用:
原帖由 karen24265 於 2010-8-2 18:52 發表 - D2 U6 h. b7 V4 y  `6 ?* ]+ h
冇...留番比人la....
forum.chungsherman.com5 F( V0 j  U1 k' a4 x3 y7 w0 {6 `
咁應該係比我買左

引用:
原帖由 peg 於 2010-8-2 18:57 發表
- T) B. N  \- W/ s1 F3 M6 a  ?早排真係好 (:
7 j& N( ~. b* q! s7 A9 ?- ~8 t我諗 Yes! 應該出左二三十套左右
; }: S5 @) c: O8 C, u咁少-___-

回復 21S 的帖子

係?!....你幾點去..?

回復 20S 的帖子

我有d懷疑個d相係咪之前用yes卡換剩-_-然後再1 set set賣番比我地-.-

引用:
原帖由 karen24265 於 2010-8-2 20:05 發表 Sherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇2 p$ _: _7 r/ E" z& B
係?!....你幾點去..?
1 X0 q% `  |4 g8 b4 a我叫人幫我買..12:00左右

回復 25S 的帖子

可能la...
' V( P3 h# `4 Q不過冇貨都可以訂既,,,

回復 24S 的帖子

冇可能
8 m9 Z& q' \9 M  F8 Jforum.chungsherman.com每年動漫既野都係專門再出架
5 e% M5 D: l+ x# h( k3 A; h" ?更何況鍾舒漫自從剪左髮之後就冇再出過 5R 相了
2013年繼續全力支持鍾舒漫

引用:
原帖由 peg 於 2010-8-3 13:55 發表
" [, J. j2 @- q+ _- x冇可能
0 H& t+ k; a5 Q% Q每年動漫既野都係專門再出4 b. m' t2 J& K3 P' N
更何況鍾舒漫自從剪左髮之後就冇再出過 5R 相了
$ Q( ?1 D$ [3 [: s1 Mforum.chungsherman.com係呀 yes個印同平時d 5r都唔同

回復 28S 的帖子

哦哦.可能我平時少扭YES卡...
# w. Q. ^# C% x8 I) K不過我今期扭左好多次都冇sherman T_T* {- a% B- x& T- g
好彩信和有得賣SHERMAN D YES卡姐^^

回復 27S 的帖子

好想寫EMAIL提意佢地出多D SHERMAN 既精品\./

發新話題