發新話題

[分享] 今年漫展YES有sher 5R相~~

引用:
原帖由 karen24265 於 2010-8-3 22:06 發表
! o9 L/ I& \* Q哦哦.可能我平時少扭YES卡...
" a! u; |6 {3 \不過我今期扭左好多次都冇sherman T_T3 F' K8 M& H4 n" Q- g+ ?, e; b
好彩信和有得賣SHERMAN D YES卡姐^^
" W* [7 D) z) t1 A) n4 F; z好似貴d啵

回復 31S 的帖子

上 Yes! Forum 徵
2013年繼續全力支持鍾舒漫

回復 32S 的帖子

以前有個交昜區...依家冇左- -

回復 31S 的帖子

係AR 有簽名既都要$5' g4 t; l7 @( h! f
不過自己扭仲貴...forum.chungsherman.com4 T) j& L; }2 A; ~# U0 q
係將軍澳有1間鋪會平少少.去間個頭先買;

回復 33S 的帖子

而家都有Sherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇7 g+ F) r) K( s, x7 c7 R
不過要 login 先可以入到去

引用:
原帖由 peg 於 2010-8-3 22:45 發表
9 F$ L& C9 w/ r上 Yes! Forum 徵
6 @8 z7 s& b" J/ h2 G4 O- X* e我而家定期有1個seller幫我搵sherman係yes既卡同彩頁
! c3 G- N% Y; P0 N2 kforum.chungsherman.com1個月交收1次

引用:
原帖由 karen24265 於 2010-8-3 22:53 發表 forum.chungsherman.com+ t# L5 V5 B' o- J* o+ e% d$ X, O
係AR 有簽名既都要$5  J. B3 t5 ?; L+ z
不過自己扭仲貴...
$ ?; Q( I6 c% }# m  T/ L係將軍澳有1間鋪會平少少.去間個頭先買;
" @" h) ~- i2 F4 w
簽名都要咁貴
9 w  f; ?. D+ G, x: {- Tyesforum賣sherman既野好平

回復 35S 的帖子

係W0- -
) U, n) P- h0 s2 k; d等我開番個POST 先~

回復 36S 的帖子

彩頁都有Sherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇' O; [$ H% X3 e5 @4 L! g5 \
唔怪得呢排好似好少見你蒲頭啦

引用:
原帖由 peg 於 2010-8-4 15:54 發表
, h& N8 Q' T( {' d0 q! A$ W, MSherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇彩頁都有forum.chungsherman.com8 h5 k# v0 U' q# \& e9 g; c  Q
唔怪得呢排好似好少見你蒲頭啦
8 j) v3 B2 Y, n3 p" y9 qsherman d野好難搵 forum.chungsherman.com1 |4 u; t8 r: j6 U9 P6 @4 Y
因為yes出得少 好難抽中
- H3 ~# S" t# l3 H我叫人幫我搵好過

我最後果日先去,要比訂金,遲D拎。但唔知幾時有=="

引用:
原帖由 manko 於 2010-8-4 17:51 發表
8 a  ]+ J% V% A5 dSherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇我最後果日先去,要比訂金,遲D拎。但唔知幾時有=="
9 M* K6 Z* I7 R' h% O( M3 |通常訂果d都好耐下-0-

回復 41S 的帖子

我賣比你la.........

引用:
原帖由 karen24265 於 2010-8-4 21:02 發表
3 |2 B6 `% J5 j% v" {2 B; G我賣比你la.........
- b" w9 R; b& i! y9 U; Zforum.chungsherman.com! T6 O. N3 d! p6 J$ w. V  p
" E% F5 C, O/ c) j4 q
我都好想快D得手,但係我比左訂金果面,等多陣吧啦!Sherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇) r9 M8 U1 o2 _1 R) }8 O
多謝你既好意! Thz~ =]

回復 44S 的帖子

咁你睇住幅圖先xd希望yes快d有貨;)

發新話題