25 12
發新話題

SHER你有時間都入黎做個30問!![Sherman回覆]

SHER你有時間都入黎做個30問!![Sherman回覆]

引用:
原帖由 SherSher 於 2009-7-10 19:46 發表
01.點解要改名叫舒「漫」?
因爲公司要……哈哈哈
不過讀音沒有變就可以咯!

02.你對自己既目前狀况感覺如何?
好像還在成長中,跟大家一起經歷當中,還沒有到目的地的感覺……哈哈

03.初戀係幾時?
16or17...

04.你覺得你係學生時代係一名好學生嗎?
緊係啦!^^

05.你係圈中最好既十個朋友?
elanne, ken hung, kathy yuen, gladys fung, hotcha, deep ng, alex wu, thor lok, siu fay, yumei and jason....eeeeeeee好多啊,點寫得完呢?><

06.令你印象最深刻既十位Fans?
all of u!!!!!!!!!!

07.令你最難忘既一件事?
我的寶貝粉絲們為我製作了一段vedio,在我生日會上播放,把我弄哭了……

08.你最鍾意既卡通人物?
美少女戰士,小甜甜,littletwinstar

09.你會唔會買翻自己D雜誌黎睇?
其實多數我媽媽買咯,她有"草"開嘛!

10.入行之後有冇一件事令你覺得好唔開心?
每一次表演得不好都會不開心……

11.覺得圈中邊個最靚仔?
周潤發,哈哈哈哈哈,超喜歡!!!!!

12.覺得圈中邊個最靚女?
mani!! 呵呵呵呵呵呵呵!!

13.會唔會考慮係30歲前結婚?
有的,但現在我都不小啦=_=""",哈哈,所以可能會改變計劃!!

14.你對自己既身材滿意嗎?
雖然不太滿意……
但我感謝天父爸爸給我完整健全的身體啊!

15.如果俾Hip Hop同Soul你揀黎做一張專輯,你揀邊樣?
soul~~~
soul好型架!!!

16.你最欣賞既音樂人(作曲)?
陳煥仁!!!

17.邊個同你合作最有火花?
ken哥啦,因爲玩多過做,哈哈!

18.想同邊個合作?
周潤發!!!

19.有冇諗過出寫真?
你們想不想丫?

20.如果有一D不實既報道要抹黑你,你會點處理?
會有一點不開心,然後聼天父爸爸說要寬恕,再祈禱,交給他!^^

21.鍾意四面台卅三面台?
無所謂!

22.對自己最深刻既一次演出?
忘記咯……

23.對自己最喜歡既一張唱片?
castle

24.對自己最喜歡既一位監製?
陳煥仁

25.會唔會因爲愛情而放弃事業?
要結婚的時候才會咯!

26.最想做既事?
去耶路撒冷!

27.你會填詞嗎?
在學~

28.Fans係台下嗌你個名,你有咩感覺?
peaceful……

29.最想獲得既獎項?
你們想呢?

30.最想翻唱既歌曲?
christina aguilera--impossible

多謝你呀SHERMAN,,我都唔想SIDE你咁多時間,,
玩晒呢30個問我都好開心啦!!
既然我地FANS有得玩100問,,我諗大家都想知道想瞭解SHERMAN多D..
不如就做個SHERMAN30問..等大家可以對SHERMAN更加瞭解!!
(有D過於私人既野我地唔會問!!!)

03.初戀係幾時?

15.如果俾Hip Hop同Soul你揀黎做一張專輯,你揀邊樣?

18.想同邊個合作?

19.有冇諗過出寫真?

26.最想做既事?

27.你會填詞嗎?

29.最想獲得既獎項?

30.最想翻唱既歌曲?

kaka..我都好期待sherman ge答案...

我都好期待

第一個我識答

我知道1同3

我都想知shersher點答,,,,

最想知第6條答案xddd''
果d人一定開心死xddd
証明平時出fun冇白費xddd

諗法一樣啊!!!

Chungsher

引用:
原帖由 邦邦=] 於 2009-6-30 01:38 發表
最想知第6條答案xddd''
果d人一定開心死xddd
証明平時出fun冇白費xddd
引用:
原帖由 ah琪 於 2009-6-30 02:01發表
諗法一樣啊!!!
你地講緊你地自己啵haa

引用:
原帖由 ahtttt 於 2009-6-30 23:14 發表

你地講緊你地自己啵haa
唔知尼...xd
睇sherman做法啦xddd''

因爲公司要……哈哈哈
不過讀音沒有變就可以咯!

好像還在成長中,跟大家一起經歷當中,還沒有到目的地的感覺……哈哈

03.初戀係幾時?
16or17...

緊係啦!^^

elanne, ken hung, kathy yuen, gladys fung, hotcha, deep ng, alex wu, thor lok, siu fay, yumei and jason....eeeeeeee好多啊,點寫得完呢?><

all of u!!!!!!!!!!

我的寶貝粉絲們為我製作了一段vedio,在我生日會上播放,把我弄哭了……

美少女戰士,小甜甜,littletwinstar

其實多數我媽媽買咯,她有"草"開嘛!

每一次表演得不好都會不開心……

周潤發,哈哈哈哈哈,超喜歡!!!!!

mani!! 呵呵呵呵呵呵呵!!

有的,但現在我都不小啦=_=""",哈哈,所以可能會改變計劃!!

雖然不太滿意……
但我感謝天父爸爸給我完整健全的身體啊!

soul~~~
soul好型架!!!

陳煥仁!!!

ken哥啦,因爲玩多過做,哈哈!

18.想同邊個合作?
周潤發!!!

19.有冇諗過出寫真?
你們想不想丫?

會有一點不開心,然後聼天父爸爸說要寬恕,再祈禱,交給他!^^

無所謂!

忘記咯……

castle

陳煥仁

要結婚的時候才會咯!

26.最想做既事?
去耶路撒冷!

27.你會填詞嗎?
在學~

peaceful……

29.最想獲得既獎項?
你們想呢?

30.最想翻唱既歌曲?
christina aguilera--impossible

sher sher 做左!:victory
不太滿意自己既身材?
點解丫?

Sherman似乎玩得好開心,,,哈

Sherman 你結左婚之後就放棄事業@@??
美少女戰士 我細個都有睇啊xd不過都唔記得哂講咩喇
wow 真估唔到Sherman最鐘意竟然係castle

引用:
原帖由 nganying 於 2009-7-11 01:24 發表
Sherman 你結左婚之後就放棄事業@@??
美少女戰士 我細個都有睇啊xd不過都唔記得哂講咩喇
wow 真估唔到Sherman最鐘意竟然係castle
btw Castle個造型幾靚

25 12
發新話題