發新話題

給自己的信@第三十八週903播放率(16次)

給自己的信@第三十八週903播放率(16次)

歡迎各位參與討論
希望大家一同見證《給自己的信》的成長

PS 01 表示播放率爲一次
      並非表示排名  數字越大對 Sherman 來說越好
      謝謝

Week 38 903 播放率每日統計表
(由 09/09/2009 12:00 開始計算)

29  弱水三千 /
27  好天氣 /
21  地球很危險 / 月亮說 /
19  窮得只有愛 / 麵包生命 /
16  給自己的信 /
14  Hit Me /
11  一撇 / Yes & No / 你瞞我瞞 /
10  火鳥功 / 經典 /
09  向前走 / 蝙蝠 /
08  娛樂圈殺人事件 / All is Fine /
07  第一個 /
06  明白 / 給你 /
05  我在橋上看風景 /
04  叮叮車 / 金剛經 / 夏令時間 / Game Over /
03  公路 / 狂熱 /
02  Say a Lil Something / Go! 爭鞋 / 滴滴滴 / Dance with Me / 狗仔隊 / 白與黑 / Fly Away / 妳太善良 / 微笑的魚 / 今天開始 / 很忙 / 第一夫人 / 森林 / 不加塑 /
01  舊約 / Yes, I Do! / 生還者 / 陽光美眉 / 嫲嫲 / 風從哪裡來 / 世代之初 / Lovin' You / Mr. Tam / 一個地方 / 美麗的主題曲 / 暗戀 / 1+1 / 美空雲雀 / 大笨鐘 / 讀心術 / 火奴魯魯 / Here We Are / 如果 沒人發現的話 / Love You, Love Me / 願望樹下 / 玩一轉 / 微笑殺人事件 /
2013年繼續全力支持鍾舒漫

真係希望903播多d!!
話哂首歌咁好聽!!=]

新 既 一 周 又 開 始 啦 !!
講 真 我 覺 得 903 幾 BUY SHERMAN ~~
今 年 如 果 EEG 谷 好 D 既 話 係 絕 對 有 機 會 入 到 TOP 10 女 歌 手 的 ~~
當 然 我 真 係 好 想 SHER 有 TOP 5 ~~!!
加 油 加 油 !!
希 望 KEEP 住 每 周 播 20 次 X 4 weeks..
之 後 再 冠 ..

希 望
6 + 13 + 16 + 20 + 20 + 20 + 20 + 40 + 6(落榜周) XDDDDDDDDD""
= 161 ******

引用:
原帖由 小狗 於 2009-9-9 15:08 發表
新 既 一 周 又 開 始 啦 !!
講 真 我 覺 得 903 幾 BUY SHERMAN ~~
今 年 如 果 EEG 谷 好 D 既 話 係 絕 對 有 機 會 入 到 TOP 10 女 歌 手 的 ~~
當 然 我 真 係 好 想 SHER 有 TOP 5 ~~!!
加 油 加 油 !!
...
想像力好豐富
我都唔奢望佢入女歌手 top 10 啦
入到十大 / 唱作人已經够

btw  如果按照你所講上榜 9 星期
甘 Sherman 咪要等到下年先出到碟

引用:
原帖由 peg 於 2009-9-9 15:11 發表

想像力好豐富
我都唔奢望佢入女歌手 top 10 啦
入到十大 / 唱作人已經够

btw  如果按照你所講上榜 9 星期
甘 Sherman 咪要等到下年先出到碟
講 真 我 寧 願 佢 下 年 先 出 碟 囖
今 年 如 果 趕 唔 切 都 有 可 能 出 EP 架 ,,
我 覺 得 SHERMAN 今 年 D 成 績 真 係 好 差
出 多 隻 大 碟 真 係 好 SIDE 料 ..
等 下 年 再 主 攻 個 勢 好 過 ,,

今 年 EEG 擺 明 唔 會 SIDE 心 機 比 SHERMAN 啦 ..
一 個 小 型 LIVE 都 冇 ,, 我 對 EEG 强 烈 地 失 望 ~~
其 實 講 真 .. 出 到 第 三 隻 碟 都 仲 未 有 一 個 屬 于 自 己 既 音 樂 會 ..
今 年 再 出 多 隻 碟 佢 都 唔 會 開 架 啦 ..
真 係 比 人 笑 到 面 都 黃 .. =_=""

加油加油加油加油加油加油加油

引用:
原帖由 小狗 於 2009-9-9 15:26 發表

今 年 如 果 趕 唔 切 都 有 可 能 出 EP 架 ,,
我 覺 得 SHERMAN 今 年 D 成 績 真 係 好 差
等 下 年 再 主 攻 個 勢 好 ...
咁又係既,,,,
但係等到就黎一年啦!><""
sher今年都主要係做緊隻碟,,,
sher好似講過話佢會想儲多d歌先開音樂會~
不過都期待!!!

引用:

出EP都好呀
好似jason果隻咁都5錯
但我覺得EEG一定出大碟lor

大家比多d 時間 sherman la!
話吾定吾係自己既音樂會 !係自己既演唱會

上堂(e+上緊) 太得行揾到d 野 !
曾經寫過很喜歡謝安琪的囍帖街,那時謝安琪還未這麼紅,當然後來她憑這歌變成現在的天后歌手已是後話。自從囍帖街後,好像再沒有歌能使我聽後再抓回那種感覺,直到聽到近來大熱的給自己的信。

這首歌的旋律的確很悅耳,歌詞亦很有意義。鐘舒漫在我印像中只是潮女一個,很愛裝扮,她從前唱的歌我沒聽過,不知如何,但她唱這隻歌真的很不錯,不知她會否憑這首歌像謝安琪憑囍帖街一樣,一炮而紅呢。

引用:
原帖由 rickyka 於 2009-9-9 17:03 發表

曾經寫過很喜歡謝安琪的囍帖街,那時謝安琪還未這麼紅,當然後來她憑這歌變成現在的天后歌 ...
近來大熱的給自己的信

引用:

算啦  EEG 點做都唔到我地話事
反正佢出碟就買
有 show 就睇

英皇係唔會出ep xd

Chungsher

回復 12S 的帖子

唔係喎,,
Mandy隻《Other Half》係EP黎嫁!!=p

引用:
原帖由 rickyka 於 2009-9-9 17:03 發表

曾經寫過很喜歡謝安琪的囍帖街,那時謝安琪還未這麼紅,當然後來她憑這歌變成現在的天后歌 ...
如果係甘就好啦,,不過好大原因係K突然話自己有左先令到佢甘多人關注..
喜帖街始終係原創歌曲,而<給自己的信>係改編,
四台可能唔BUY GAR,,

給自己的信@第三十八週903播放率(2次)

發新話題