發新話題

給自己的信@第三十八週903播放率(16次)

新 既 一 周 又 開 始 啦 !!
講 真 我 覺 得 903 幾 BUY SHERMAN ~~
今 年 如 果 EEG 谷 好 D 既 話 係 絕 對 有 機 會 入 到 TOP 10 女 歌 手 的 ~~
當 然 我 真 係 好 想 SHER 有 TOP 5 ~~!!
加 油 加 油 !!
希 望 KEEP 住 每 周 播 20 次 X 4 weeks..
之 後 再 冠 ..

希 望
6 + 13 + 16 + 20 + 20 + 20 + 20 + 40 + 6(落榜周) XDDDDDDDDD""
= 161 ******

引用:
原帖由 peg 於 2009-9-9 15:11 發表

想像力好豐富
我都唔奢望佢入女歌手 top 10 啦
入到十大 / 唱作人已經够

btw  如果按照你所講上榜 9 星期
甘 Sherman 咪要等到下年先出到碟
講 真 我 寧 願 佢 下 年 先 出 碟 囖
今 年 如 果 趕 唔 切 都 有 可 能 出 EP 架 ,,
我 覺 得 SHERMAN 今 年 D 成 績 真 係 好 差
出 多 隻 大 碟 真 係 好 SIDE 料 ..
等 下 年 再 主 攻 個 勢 好 過 ,,

今 年 EEG 擺 明 唔 會 SIDE 心 機 比 SHERMAN 啦 ..
一 個 小 型 LIVE 都 冇 ,, 我 對 EEG 强 烈 地 失 望 ~~
其 實 講 真 .. 出 到 第 三 隻 碟 都 仲 未 有 一 個 屬 于 自 己 既 音 樂 會 ..
今 年 再 出 多 隻 碟 佢 都 唔 會 開 架 啦 ..
真 係 比 人 笑 到 面 都 黃 .. =_=""

903 係 唔 俾 改 編 入 十 大 GAR ,,
如 果 EEG 有 心 幫 SHERMAN 做 大 熱 歌 就 唔 好 再 俾 佢 唱 改 編 歌 啦 唔 該 !!!

BY THE WAY .. 今 周 會 唔 會 已 經 玩 完 ...............

引用:
原帖由 peg 於 2009-9-12 12:54 發表

一撇
7 + 10 + 11 + 8 + 13 + 15 + 15 = 79

給自己的信
6 + 13 + 16 = 35
唔 係 以 FANS 去 理 論 ,,
我 真 係 覺 得 903 BUY SHERMAN 多 過 BUY VIN B 囖 ..

引用:
原帖由 K1M`;] 於 2009-9-12 12:59 發表

不嬲
我覺得997有d玩野
903就好似同EEG作對咁
冇 辦 法 啦 ,,
903 BUY 環 球 歌 手 ~~
EASON D 國 語 歌 一 PLUG 即 上 榜 ..
其 實 JOEY 今 次 隻 國 語 碟 做 得 甘 好 ,
EEG 狂 轉 PLUG 真 係 對 JOEY 一 D 好 處 都 冇 .. =_=

引用:
原帖由 peg 於 2009-9-12 13:12 發表

sosadddddddddddddddddddddd
原來 903 最 buy Sherman 果首歌就係 Sherman 第一首派台歌高手過招
好 樣 衰 呀 ..
俾 人 笑 死 啦 ~~

引用:
原帖由 K1M`;] 於 2009-9-12 13:14 發表

算吧 舊年vincy仲衰@903
不 過 黛 玉 笑 了 有 903 NO.1 ,,
都 算 係 甘 ~~

發新話題