發新話題

[討論] 第32屆十大中文金曲頒獎音樂會[RTHK][TVB]

第32屆十大中文金曲頒獎音樂會[RTHK][TVB]

7 B0 s1 r# `" pforum.chungsherman.comSherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇' H2 V1 W6 }1 I1 F( T
直播時間& P+ o2 a5 H6 \. W4 ~3 b
2010年1月30日 19:30 - 22:30 @ RTHK
$ Q& b' t4 a- ]  ]7 q
4 l; y2 B: E7 S, [視頻直播
4 \; m) C% e/ ?8 _; P( k! X2010年1月30日 19:30 - 22:30 @ 無綫電視翡翠台 & 高清翡翠台
2013年繼續全力支持鍾舒漫

多謝啊~~~~~~~~
+ a: e3 B! y* S1 sSherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇今晚睇下先!!!!!!!!
☆I♥Sherman★

,,你吾講,我都吾記得左!!{多謝提醒!}

全年最佳進步獎 銀獎

恭喜哂 Sherman
& X& `: L3 r- p0 @( ]" m# D+ H: z佢著得好靚

會唔會因為咁樣冇左十大......

回復 7S 的帖子

80% 冇左

should"t ...T^T

真係無左十大lu,,,T/\T

吾洗吾開心Wo大家
9 @4 B* |# ?+ P$ `! K' i3 `9 Lforum.chungsherman.com需然冇左10大- D. |  B/ e( l
但我見到都有人替Sher吾抵Sherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇$ G/ O; B' D" s2 J. \+ `+ ~
呢份安慰對我呢個fans黎講系大過一個金曲獎

引用:
原帖由 K1M`;] 於 2010-1-30 22:57 發表 $ [- V8 s% l# a0 X5 p! P
吾洗吾開心Wo大家
/ s7 J+ Q* x. Q9 r+ J需然冇左10大
! [( o9 W, S' b3 t但我見到都有人替Sher吾抵* o  r( F$ o( N+ v& R
呢份安慰對我呢個fans黎講系大過一個金曲獎
& t/ x1 D- e$ u5 m, J/ ]其實用另一個角度諗
( j7 \4 b  m, f* rSherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇今年 Sherman 係三台都係以 <給自己的信> 攞獎
$ x- o1 T7 v) Y今次可以以一個進步歌手既身份攞獎
( a9 `6 f5 |9 L. I7 t- u我覺得咁樣先算係紅歌又紅人

我覺得咁樣先算係紅歌又紅人

今晚最嬲系比咗VIN B嗰0.5个奖搞到SHERMAN无十大!!
7 u) k0 J" T8 Q1 j) Pforum.chungsherman.com出面FORUM超多人投诉..........

無左十大..T.T" z- u* R  F. N: f/ b; U
等我仲以為自己MISS左無睇....
' C( L+ C. t4 C不過攞進步獎已經係一個好好GE鼓勵啦!!

發新話題