發新話題

[討論] 最新廣東大碟《One Mission》(CD+DVD) 集中討論帖

其實cover唔錯啊 正常好多 黑白真係好型!
. S% k1 k- q6 f! M( z- U好有外國feel 給自己的信國語竟然冇@@

引用:
原帖由 K1M`;] 於 2010-7-26 21:10 發表
3 K& B7 }" U, N: T% h: W: m8 J1 s5 d/ w3 O9 r9 _' z" \
如果好似你頭像果隻黑白仲型!!
. P' M6 V% C" ^/ N# G可能冇系件好事呢~
( j! P& b2 U$ ]" [' N
係 黑d仲型
0 Y+ R' l( |" d8 @1 V: e  |仲以為EEG點都會放落去 不過我覺得國語好聽d

引用:
原帖由 K1M`;] 於 2010-7-26 23:22 發表 forum.chungsherman.com% k" M) k7 u% E# x1 t" S. _
Sherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇2 Z7 J# Q1 a) B( H. }3 t% K/ I
其實我好想D人快D忘記呢隻歌XD
1 |, D6 Q. _0 Y/ @' v5 Oforum.chungsherman.com成日都唱給 雖然給對佢真係好大意義--

黑白個個肯定係流架啦

真係係咁just dance= =5 ~' i6 h3 I9 Z2 V6 A
I Don't Worry都係cover歌黎

引用:
原帖由 ShermanJoyce=] 於 2010-7-28 16:19 發表
; W! W/ q' M, f9 r, yforum.chungsherman.comsherman有冇講到會唔會delay之類/or真係聽日出?
; k- W* G9 p3 SSherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇係聽日出啊

但sherman唔係話下首一定plug快歌咩 ' ]8 W- Z% I# l! I& j, G' E
我都想佢plug拼圖 唔plug真係好哂

我反而覺得唔plug八十之後仲好過童話國: f  Q7 f2 p7 \0 k( @: z
點睇都覺得童話國另類d 雖然都係麻麻--

引用:
原帖由 K1M`;] 於 2010-7-28 23:53 發表
& d4 o/ E2 v5 J) ]forum.chungsherman.com0 r( c) g: M- U4 V: D3 U( v
um...對80之後冇乜大感覺,唯一系吾明sher唱呢隻live點解會唱到咁
# r; {7 L, y/ zforum.chungsherman.com童話國都ok o既,但同拼圖比就..........
) R1 E. ?) q/ @3 ?; L
都唔係好記得佢80之後live唱成點XD
1 ?: p  t  ~% a7 C個陣拎左獎一排就出 仲要又係勵志歌 好悶--5 F9 B% W9 L/ w8 D  n1 v

& ]2 p# p9 ?& m& [: j. Y! e+ W: E[ 本帖最後由 nganying 於 2010-7-28 23:59 編輯 ]

引用:
原帖由 K1M`;] 於 2010-7-29 14:28 發表
, k  P$ ^2 I, y' B2 b8 v隻碟好薄,/ A+ x7 a4 O  l7 F4 i+ z
吾係CD盒,不過係紙質的
) ^5 ~" z" q" x& N! T/ U, |其實今次隻碟係大眾化左,但我又覺得幾全面! Z1 F. W' G* H7 R( i0 q
如果要Plug我就揀呢2首:談判桌上/拼圖Sherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇, i+ \  {  O5 z; {: T: r1 l" e
談判桌上拍得住高手過招,拼圖好明顯係食糊歌
+ b" \) `; d- T2 s  B& `我o既排名係:拼圖>談判桌上>信則有迷信則無>I Do ...
$ c  _; l' q2 Y* M咁有把握一定係食糊歌

引用:
原帖由 失而復得 於 2010-7-29 18:02 發表 forum.chungsherman.com6 J1 ?2 E% T7 L0 t+ D5 N& c

! h! r6 C! X: M8 x
! L: d- A, Z7 T8 Sforum.chungsherman.com你講緊邊首
5 Q" {$ k! ~# ^6 l拼圖

引用:
原帖由 K1M`;] 於 2010-7-29 18:33 發表 / N8 k/ s4 P8 d& {% `" c9 l6 N

2 D1 V7 q5 ?7 k; {% f4 B6 {我都係第一次一聽鍾舒漫o既歌就覺得咁好聽同埋個旋律好快入到腦
" z  f  U( \6 WSherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇不過都係我自己覺得姐XD
$ `+ g6 {9 Z! w: P" W* s2 M1 A5 k我都覺首歌好有feel 真係好鐘意呢首 雖然又係慢歌不過超想係呢首歌食糊
% ^2 S1 N& \7 I* H; [% zforum.chungsherman.com個melody好正 好有beyond feel

咩事先 真係岩岩先發現plug左囉 唔係唔plug拼圖啊= =

發新話題