發新話題

[分享] 今年漫展YES有sher 5R相~~

引用:
原帖由 peg 於 2010-8-1 21:51 發表
1 m+ q* J7 {0 b* w! g( V排隊買相四個鐘
) Y: @" h5 F* o2 p, ^Sherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇咁Scary-_________-Sherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇3 p% I, T. k3 ~/ w9 n) U: m1 a& W
d人1定係買林峯啊.. GEM啊戈d一系列既野xD

動漫5R相;)

今日11點去排.排左20MIN 就到我...買左2套sherman 5r相.個工作人員叫我買多1套因為最後1套laT_T 可能YES 真係出得好少...希望下年可以出得多D sherman 既產品la~~

咁你有冇買埋最後1套?_?

回復 2S 的帖子

冇...留番比人la....

回復 17S 的帖子

早排真係好 (:6 B" |- a( |/ j- T" ^. w/ b  }2 \/ q
我諗 Yes! 應該出左二三十套左右
2013年繼續全力支持鍾舒漫

引用:
原帖由 karen24265 於 2010-8-2 18:52 發表
; _! s. C/ F" x$ x) g0 m; J冇...留番比人la....
7 O. T5 q: W( ~" E% p0 V8 DSherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇咁應該係比我買左

引用:
原帖由 peg 於 2010-8-2 18:57 發表 : N$ T' V# x$ z7 C
早排真係好 (:
" y7 L- K5 K9 I! mforum.chungsherman.com我諗 Yes! 應該出左二三十套左右
) {  r% M1 S& _4 s1 ?6 P& }咁少-___-

回復 21S 的帖子

係?!....你幾點去..?

回復 20S 的帖子

我有d懷疑個d相係咪之前用yes卡換剩-_-然後再1 set set賣番比我地-.-

引用:
原帖由 karen24265 於 2010-8-2 20:05 發表 & Q, T% h# ^% @6 B& I
係?!....你幾點去..?
% ]7 W# J. h& s# Dforum.chungsherman.com我叫人幫我買..12:00左右

回復 25S 的帖子

可能la...2 K) [* q' I, Q! ^7 T" w3 q
不過冇貨都可以訂既,,,

回復 24S 的帖子

冇可能
. R& {; k! x: f3 K4 }每年動漫既野都係專門再出架
' |  [# E& l/ y) i. D: b: N( [Sherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇更何況鍾舒漫自從剪左髮之後就冇再出過 5R 相了
2013年繼續全力支持鍾舒漫

引用:
原帖由 peg 於 2010-8-3 13:55 發表 * a$ B7 P( p/ l1 r0 `) w% z* T/ n& b
冇可能8 r- L& P1 G9 F& }
每年動漫既野都係專門再出
0 g9 ^* k3 k9 f* [9 p6 n更何況鍾舒漫自從剪左髮之後就冇再出過 5R 相了
% o7 m/ H1 }1 Z6 z7 ~2 `1 b4 g1 ~3 P
係呀 yes個印同平時d 5r都唔同

回復 28S 的帖子

哦哦.可能我平時少扭YES卡...
# `- w, c4 B4 z' m" Fforum.chungsherman.com不過我今期扭左好多次都冇sherman T_TSherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇9 _' k8 _* g; v0 d$ l
好彩信和有得賣SHERMAN D YES卡姐^^

回復 27S 的帖子

好想寫EMAIL提意佢地出多D SHERMAN 既精品\./

發新話題