發新話題

[分享] 今年漫展YES有sher 5R相~~

引用:
原帖由 karen24265 於 2010-8-3 22:06 發表   J  a- h! W' a
哦哦.可能我平時少扭YES卡...forum.chungsherman.com$ j( S4 W+ J: w( v# T; x  u- \
不過我今期扭左好多次都冇sherman T_T: A' q* T* W) m) X0 S1 N
好彩信和有得賣SHERMAN D YES卡姐^^
Sherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇# G/ q5 T& s$ p- [( c% B* U! N
好似貴d啵

回復 31S 的帖子

上 Yes! Forum 徵
2013年繼續全力支持鍾舒漫

回復 32S 的帖子

以前有個交昜區...依家冇左- -

回復 31S 的帖子

係AR 有簽名既都要$5
! L7 V9 L6 Y% C+ Y不過自己扭仲貴...
; J$ j! l) `1 `6 F) i; f0 a! WSherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇係將軍澳有1間鋪會平少少.去間個頭先買;

回復 33S 的帖子

而家都有8 U2 F7 T. C7 y& k
不過要 login 先可以入到去

引用:
原帖由 peg 於 2010-8-3 22:45 發表 Sherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇; x9 W+ G7 Z5 f7 x3 j
上 Yes! Forum 徵
forum.chungsherman.com4 x4 ?; q5 {* g
我而家定期有1個seller幫我搵sherman係yes既卡同彩頁
+ q( M; {7 V. v7 q  a$ \& G, w2 C9 |1個月交收1次

引用:
原帖由 karen24265 於 2010-8-3 22:53 發表
) e) e+ q% A( m* U' x) d; {8 V係AR 有簽名既都要$5) `+ U- U6 j5 \% n
不過自己扭仲貴...
0 R1 H4 f/ L! w$ L8 k9 a係將軍澳有1間鋪會平少少.去間個頭先買;
" Y! u& i" M* x& c* u. E
簽名都要咁貴
7 J  F3 C* K8 W# L8 G8 wyesforum賣sherman既野好平

回復 35S 的帖子

係W0- -forum.chungsherman.com/ H; ?; }8 h+ w4 K% o1 B, \
等我開番個POST 先~

回復 36S 的帖子

彩頁都有) Z' r( r2 ]/ }4 j
唔怪得呢排好似好少見你蒲頭啦

引用:
原帖由 peg 於 2010-8-4 15:54 發表
6 M/ e& i# L9 |. B2 V彩頁都有
+ M2 S. K4 l8 R" r1 _" X唔怪得呢排好似好少見你蒲頭啦
# ]( q0 U% D0 P# E/ ]Sherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇sherman d野好難搵
; H/ e2 S( }" h% FSherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇因為yes出得少 好難抽中" m1 q$ Z, Z5 T% D! B$ n4 N, r3 @
我叫人幫我搵好過

我最後果日先去,要比訂金,遲D拎。但唔知幾時有=="

引用:
原帖由 manko 於 2010-8-4 17:51 發表 1 d1 X3 M% Q3 O$ L5 V  f
我最後果日先去,要比訂金,遲D拎。但唔知幾時有=="
( @4 _+ G! \  w' x8 T% R& K4 ISherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇通常訂果d都好耐下-0-

回復 41S 的帖子

我賣比你la.........

引用:
原帖由 karen24265 於 2010-8-4 21:02 發表
( I. L7 S5 j) j+ A我賣比你la.........
2 S3 B' i9 U" e0 u5 BSherman Forum 鍾舒漫國際歌迷論壇3 E4 \6 y1 }; a

) K5 O4 \& T2 J4 v- i1 u9 t我都好想快D得手,但係我比左訂金果面,等多陣吧啦!5 U9 F! x1 f) {( D! _/ A: d
多謝你既好意! Thz~ =]

回復 44S 的帖子

咁你睇住幅圖先xd希望yes快d有貨;)

發新話題